Valentina Pelinel, declaraţii emoţionante despre Zina Dumitrescu: „Îmi dădea cosmetice şi pantofi”

Valentina Pelinel se numără printre puţinele modele care o mai vizitează pe Zina Dumitrescu. Aceasta se consideră copilul fostei creatoare de modă şi spune că datorită ei a ajuns să aibă o carieră intrenaţională.

15 mart. 2016, 16:07

Valentina Pelinel o vizitează din când în când pe mama Zina la azilul în care este internată.

 „Merg tot timpul la ea, chiar de curând am vizitat-o și voi mai merge… Ea a făcut foarte multe lucruri pentru foarte multe fete din acest domeniu și foarte multe au uitat-o… Din păcate, nu cred că suntem patru fete care mergem la ea. Doar că nu se știe în viață cum ajungem și noi, pentru că roata se învârtește”, a declarat modelul, potrivit ziarulring.ro.

Valentina a explicat de ce preferă să nu fie fotografiată și filmată în timpul vizitelor a Zina:

„M-am ferit de presă pentru că nu vreau să fie un subiect faptul că merg acolo sau să se spună că merg ca să arăt că merg acolo. Am evitat tot timpul să mă arăt când a fost presa la Zina. La mine e o chestiune normală, de suflet. Ea m-a ajutat foarte mult la început, când nu aveam bani nici să-mi cumpăr farduri, iar ea îmi dădea cosmetice și pantofi. La ora aceea erau așa-numitele contractări, prezentări unde trebuia să te machiezi și să te coafezi singură și să vii de acasă cu pantofi de toate culorile. De unde să am eu așa ceva?! Și ea tot timpul m-a ajutat… Când ieșeam la masă, fiecare își plătea consumația, iar mie, pentru că știa că n-am bani, îmi zicea: «Stai liniștită, știu că n-ai bani, dar, într-o zi, vei ajunge să-mi plătești tu mie consumația». Mă uitam la ea mirată… Dar a știut ea ceva!”.

Valentina a dezvăluit faptul că mereu îi duce fostei creatoare de modă dulciuri şi că le place să-şi amintească de vremurile frumoase.

„Îi plac foarte mult bomboanele, nu cere multe chestii, trebuie doar să te duci să te vadă, atâta tot. Și să stai la o discuție… Mai povestim și își aduce aminte anumite întâmplări și glume de-ale noastre… Spunea: «Te-ai dat cu rimel pe buze», chestii de astea, cum ne ziceam noi prin culise”, ne-a mărturisit Valentina care în aproximativ două luni va naște un băiețel.

Deşi a pozat de curând într-o rochie de mireasă, aceasta spune că nu s-a emoţionat deloc.

„Când am îmbrăcat rochia de mireasă pentru ședința foto, n-am simțit nimic. Sincer! Pentru că am îmbăcat de foarte multe ori rochia de mireasă. Probabil 30% din broșurile și cataloagele pe care le-am făcut în SUA erau de mireasă. Eram, la un moment dat, în toate revistele de nunți, vreo 20 de pagini în fiecare. Le am și acum ca amintire, la New York. E normal, e un job, mi-a plăcut. A fost mai greu cu burtică, pentru că rochia era aceeași mărime, dar eu eram un pic mai mare”, spune Valentina.

Mai mult, Valentina Pelinel recunoaşte că nu ştie cum ar vrea să arate rochia ei de mireasă.

Întrebată cum ar vrea să arate rochia ei de mireasă, Valentina a răspuns din nou sincer: „Pozând în atât de multe modele de rochie de mireasă, la un moment dat nu mai știi ce vrei, cum să arate a ta după ce ai îmbrăcat tot ce se poate crea. Cât poţi să inventezi, de fapt, în domeniul acesta? Schimbi ceva, pui un nasture în plus, un fir, nu prea ai ce să inventezi, e cam același lucru și ne tot întoarcem în timp”.

Citeşte şi Valentina Pelinel a îmbrăcat rochia de MIREASĂ