Valentina Pelinel dă cărţile pe faţă. Adevărul gol-goluţ despre relaţia sa cu Cristi Borcea VIDEO

Cristi Borcea a reuşit cu greu să redevină un bărbat liber, dar acum în calea fericirii lui stau gratiile. Pentru prima oară, Valentina Pelinel şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre povestea de iubire cu Borcea.

27 dec. 2016, 06:49
Valentina Pelinel dă cărţile pe faţă. Adevărul gol-goluţ despre relaţia sa cu Cristi Borcea VIDEO

Valentina Pelinel a vorbit pentru prima oară despre ceea ce toată lumea vrea să audă de mai bine de un an. Dragostea secretă dintre ea şi Cristi Borcea care a devenit, într-un final, oficială.

” Până acum n-am reuşit să primim nici măcar 24 ore ca să-l botezăm pe Milan dar rămân optimistă cum mă ştiţi şi sper, totuşi, să se întâmple o minune şi să vină acasă cât mai repede”, a spus Valentina Pelinel la CanCan.ro.

Vedeta nici nu concepe să-şi boteze fiul fără ca Borcea să fie prezent. Pelinel este sigură că iubirea dintre ea şi Cristi nu va avea acelaşi final ca relațiile cu fostele lui soții.

„Ar trebui să apelez la povestea cu drobul de sare, ceea ce nu e genul meu. Pot să spun doar că noi întotdeauna am ştiut ce vrem şi că ne iubim cu adevărat şi indiferent de obstacole nu ne-a clintit nimic. Nimeni şi nimic”, a mai spus Valentina.

Cât despre Cristi, Valentina îl descrie ca fiind „pâinea lui Dumnezeu”.

Citeşte şi PRIMA POZĂ cu fiul lui Cristi Borcea şi al Valentinei Pelinel. Cu cine seamănă?