Valentina Pelinel, dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre relaţia cu Cristi Borcea VIDEO

Valentina Pelinel şi-a sărbătorit, joi, ziua de naştere. A împlinit 36 de ani, iar fiul ei, Milan Cristian, şase luni.

09 dec. 2016, 07:14
Valentina Pelinel, dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre relaţia cu Cristi Borcea VIDEO

Valentina Pelinel a vorbit la Kanal D, in premiera, despre relatia cu Cristi Borcea.

„Cine crezi? Iubirea mea, evident. Mi-a urat si mi-a spus ca ma iubeste. M-a sunat cand a putut”, a spus Valentina atunci cand a fost intrebata cine i-a urat „La multi ani!” prima data.

Cristi Borcea, în pericol de MOARTE. Anunţ ŞOCANT făcut de Gigi Becali

„Nu sunt trista, dar nu sunt nici fericita, intrucat nu-l am pe Cristi aproape. Petrec foarte mult timp cu fiul meu, dar e foarte bine, stie ca tati ii este alaturi si ii va fi alaturi. Sunt multe situatii in care copiii nu au parintii alaturi, dar rolul mamei este foarte important. Are parte de iubire, de atentie”, a mai spus Valentina Pelinel.

Intrebata ce a fost deranjata despre ceea ce s-a spus in presa de-a lungul timpului, aceasta a marturisit ca este mandra de faptul ca nu a ripostat: „Imi pare bine ca am avut puterea sa nu ripostez, sa nu spun cuvinte urate. Nu am vorbit pe nimeni de rau si nu am jignit pe nimeni. Am jucat jocul meu si nu pe-al lor. Nu m-am mutat inca in casa lui. Am ajutorul viitorilor mei socri, dar sunt foarte fericita pentru ca ma mut acolo”.

Chiar daca vedeta si Cristi au o relatie puternica, acestia n-au planuri de nunta: „Crezi tu ca in situatia asta putem vorbi despre nunta? Nu a avut loc nici botezul. Pana cand Cristi nu va putea fi liber, nu vom face botezul. Vreau ca tatal lui sa-i fie alaturi”.