Valentina Pelinel îi alina nopţile grele din puşcărie lui Cristi Borcea cu poze sexy FOTO

Telenovela Valentina Pelinel-Cristi Borcea durează, se pare, de ani buni. Blonda a făcut o adevărată obsesie pentru fostul boss dinamovist şi, chiar dacă acesta a luat de nevastă o altă femeie, nu s-a restras din viaţa lui. Ba chiar avea grijă să îi menţină interesul prin imagini cu ea aproape goală.

20 sept. 2016, 09:11

Valentina Pelinei îi trimitea lui Cristi Borcea fotografii incitante, în care apărea, uneori, aproape goală, scrie enational.ro. Conform sursei citate, fosta doamnă Boureanu a recurs la această „strategie” de a nu se face uitată la sfârşitul anului 2014, după ce Alina Vidican a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil al afaceristului. Şi tot în acea perioadă, blonda îi trimitea mesaje lui Borcea în care îi spunea „soţul meu”, semn că „râvnea”, încă de atunci, la acest statut.

Citeşte şi ALINA VIDICAN, decizie RADICALĂ de ultimă oră. Cristi Borcea o să aibă o surpriză

Valentina Pelinel a anunţat luni, 4 ianuarie, că este însărcinată, fără să precizeze cine este tatăl bebeluşului. Toate zvonurile îl dau „vinovat” pe Cristi Borcea, cu care blonda s-ar iubi de pe vremea când era măritată. Fostul model a precizat, pe pagina sa de Facebook, că va dezvălui tot adevărul despre sarcină peste o lună, când se va întoarce din vacanţă.