Valentina Pelinel, în culmea fericirii. Ce a aflat după ce şi-a făcut investigaţiile morfologice şi o nouă ecografie

Dupa ultimele investigatii medicale, Valentina Pelinel se simte foarte bine, iar sarcina a evoluat conform graficului. Bebelusul a luat in greutate si se dezvolta normal, fara a crea probleme majore mamei.

09 apr. 2016, 10:06
Valentina Pelinel, în culmea fericirii. Ce a aflat după ce şi-a făcut investigaţiile morfologice şi o nouă ecografie

Valentina Pelinel se apropie cu pasi repezi de perioada in care va naste! Pana atunci, ea asculta cu sfintenie sfatul medicului si nu face nimic care sa ii afecteze sarcina. Ba, chiar, in urma cu cateva zile, blonda a fost la ultimele analize, ca sa vada cum evolueaza bebelusul.

Citeşte şi Alina Vidican, criză de nervi în SUA pentru că Valentina Pelinel îl vizitează mereu pe Cristi Borcea la închisoare

Surse din preajma frumoasei femei sustin ca, la vizita de luni, la specialist, manechina a primit numai vesti bune.

„Valentina este foarte fericita. Dupa analizele morfologice, baietelul a luat in greutate, are acum, 1,900 kg si pare sa nu aiba nicio problema. I s-au dezvoltat perfect toate organele interne si arata ca un bebelus sanatos tun! Mamica este foarte multumita si din acest motiv, nu s-a abatut de la programul sau obisnuit! De doua ori pe saptamana, se duce la sala, pentru a se antrena cu profesoara Luminita Dobrescu, mananca tot ce vrea, pentru ca nu s-a ingrasat decat 12 kilograme pana acum, si se ocupa in continuare si de afacerile sale. E o femeie implinita din toate punctele de vedere”, au dezvaluit apropiatele vedetei.