Valentina Pelinel începe să îşi revină la forma fizică cu care l-a cucerit pe Cristi Borcea. Cât a slăbit după naştere FOTO

Valentina Pelinel a ieşit în lume pentru prima dată după naştere. Vedeta a participat la un eveniment monden. 

15 iul. 2016, 08:55

Valentina Pelinel (35 de ani), care este mămică de o lună și jumătate, a participat la un eveniment monden, scrie click.ro. Ea arată atât de bine încât nici n-au spune că a trecut printr-o naștere de curând.

Citeşte şi VALENTINA PELINEL a făcut marele anunţ. Cristi Borcea muşcă din zăbrelele celulei

Fie ținuta a aranjat-o foarte bine, fie vedeta se recuperează foarte repede deoarece are o siluetă de invidiat. Ea a purtat o fustă lejeră roșie, înflorată, scurtă până peste genunchi care i-a pus foarte bine în evidență picioarele sexy.

Ea a declarat că și-a lăsat băiețelul în grija unei bone. „O sun mereu să văd ce face. Îmi e foarte foarte greu să mă desprind de el”, a declarat ea. 

A ținut un discurs în fața celor prezenți la eveniment, iar când a fost întrebată de Milan le-a arătat tuturor poze din telefon. „A început să facă gropițe, râde mult, e cuminte foc. Îmi vine să-l mănânc cu totul. Alăptez la cerere. Nu îl expun pentru că e foarte mic și nu e botezat. Să mai crească și-l arăt”, a mai spus vedeta.