Valentina Pelinel, ÎNŞELATĂ din PUŞCĂRIE. Cum a ajuns să fie PĂCĂLITĂ

Valentina Pelinel a fost acum ceva timp victima unei inselaciuni, venita chiar din partea unui barbat pe care il considera apropiati. Mai exact, fostul model a fost tepuit de o suma mare de bani de catre Florin Manea, fiul regretatului antrenor Nicolae Manea.

25 mai 2017, 07:24
Valentina Pelinel, ÎNŞELATĂ din PUŞCĂRIE. Cum a ajuns să fie PĂCĂLITĂ
Florin Manea se afla dupa gratii, in America, dupa ce a fost acuzat de infractiuni cu carduri false. Valentina Pelinel il cunoscuse pe barbat in localurile cu romani, in perioada in care traia la New York, informeaza SpyNews. Se pare ca in timp ce isi ispasea pedeapsa, barbatul a rugat-o pe Valentina sa il imprumute cu suma de 9.000 USD, suma de bani pe care nici in ziua de astazi nu a reusit sa o mai recupereze.

Datoria a fost cat pe ce sa se transforme intr-un scandal. Dupa o perioada, Valentina Pelinel i-a impus restituirea banilor, insa Florin Manea a atacat-o violent si a sugerat ca blondina ar fi cea care i-ar datora lui bani.

Din dorinta de a sta departe de orice fel de scandal, Pelinel a jucat in retragere si s-a consolat cu gandul ca nu va mai vedea cei 9.000 de dolari inapoi.


loading...