Valentina Pelinel, la ora mărturisirilor. DE CE s-a îndrăgostit de Cristi Borcea

Valentina Pelinel are o relaţie controversată cu Cristi Borcea. Fostul model a recunocut că Borcea este tatăl copilului ei abia după ce divorţul afaceristului de Alina Vidican.

01 mart. 2017, 10:57
Valentina Pelinel, la ora mărturisirilor. DE CE s-a îndrăgostit de Cristi Borcea

Valentina Pelinel a pozat alături de fiul ei şi al lui Borcea, Milan Cristian, în cel mai recent număr al revistei VIVA, şi a vorbit deschis și despre relația u fostul acţionar al lui Dinamo.

Valentina Pelinel, primul pictorial de revistă cu Milan Cristian VIDEO

„Cristi Borcea pe care îl cunosc e un om foarte bun, responsabil, tipicar şi ambiţios ca mine, luptător şi, mai presus de orice, e bărbat. Am apreciat şi apreciez la el foarte mult faptul că este asumat şi niciodată nu a încercat să-şi ascundă defectele şi nici să-şi expună calităţile. E un bărbat care ştie să se sacrifice pentru femeia lui. De ce credeţi că e iubit aşa de femei? Nu e vorba de bani, că nu e singurul care a reuşit să facă bani în lumea asta, ci e vorba de asumarea lui, de şarm şi, până la urmă, şi de charisma sa legată de imagina de băiat rău.

Femeile sunt atrase şi de acest aspect al personalităţii sale, chiar dacă multe dintre ele se sfiesc să recunoască. Pentru Cristi, femeia care i-a dăruit un copil sau mai mulţi, după caz, e cumva sfântă. El o pune pe un piedestal şi îi creează o imagine imaculată cu orice preţ, chiar cu preţul de a se sacrifica pe el însuşi. Aceasta este o calitate care pare desuetă în lumea în care trăim, dar face parte din farmecul lui inconestabil. Şi îl mai apreciez pentru tăria de caracter, pentru această manieră de glorificare a femeii şi, de ce nu, pentru puterea de a iubi.

Din păcate, i s-a creat o imagine distorsionată şi departe de ceea ce e cu adevărat omul Cristi Borcea. El ajută şi nu spune, face şi nu se laudă, admite când greşeşte şi chiar dacă a fi bărbat puternic vine la pachet cu a fi orgoloios, dacă ştii cum să îi vorbeşti, chiar şi asupra orgoliului acceptă să lucreze dacă simte iubire şi corectitudine”, a mărturistit Valentina Pelinel pentru VIVA.