Valentina Pelinel, mărturisire CUTREMURĂTOARE. Tragedia care i-a marcat VIAŢA: „Îl chema Cristian, dar n-a apucat să fie botezat!”

Valentina Pelinel trece prin momente foarte grele, după ce soțul ei, Cristi Borcea, a fost încarcerat din nou, de data aceasta după condamnnarea primită în "Dosarul retrocedărilor".

12 feb. 2019, 09:07
Valentina Pelinel, mărturisire CUTREMURĂTOARE. Tragedia care i-a marcat VIAŢA: „Îl chema Cristian, dar n-a apucat să fie botezat!”

Valentina Pelinel este greu încercată de viață, mai ales că a trecut, acum mulţi ani, printr-o tragedie cumplită. Fratele ei a murit la zece zile după ce a fost adus pe lume, născându-se prematur, la șapte luni. Din păcate, nu a apucat să fie botezat, însă trebuia să primească numele de Cristian, deoarece se născuse înainte de Crăciun.

Cristi Borcea, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ! Ce AVERE avea la Revoluţia din 1989 şi unde a ascuns BANII

„S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie (n.r. – ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la şapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile și a murit. Și eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoții și cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat”, a povestit, plină de tristețe, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, primele cuvinte după ce a aflat SENTINŢA. Ce i-a transmis Valentinei Pelinel înainte să se întoarcă la ÎNCHISOARE

Valentina Pelinel va aduce pe lume, la finalul lunii februarie, două fetițe. Fostul model mai are un băieţel, Milan, tot din relaţia cu Cristi Borcea.