Valentina Pelinel, prima aniversare de 1 IUNIE a lui Milan Cristian FOTO

Valentina Pelinel si fiul ei, Milan Cristian, au sarbatorit primul 1 iunie impreuna. Pentru ca se apropie si ziua lui de nastere, vedeta i-a organizat si o petrecere fabuloasa.

01 iun. 2017, 19:36

Valentina Pelinel a comentat si absenta fostului sef de la Dinamo, Cristi Borcea.

Cristi Borcea, VEDETĂ şi DUPĂ GRATII. Cum a fost surprins milionarul de gardieni în CELULĂ

„Este intradevar petrecerea lui Milan, dar si a tuturor copiilor. Toti copilasii au fost invitati aici, din partea noastra. Milan a primit petru gradina o masinuta care se umfla. Ii plac foarte mult masinutele. Am vrut ca absolut toti copiii sa se bucure, sa aiba parte de ateliere de creatie. Ne-am fi dorit sa fie si tati alaturi de noi. Stim ca este alaturi de noi cu sufletul. Oricum Milan il iubeste foarte tare si spune toata ziua numai tata, deci nu se simte lipsa lui.

Ma vede dimineata, se uita la mine si imi zice tata. Asta da, recunostinta, nu? Ii stie vocea lui tati. De cate ori vorbesc cu el la telefon, intinde manuta, el crede ca mereu vorbesc cu tata la telefon. Vorbeste si el.

Spune tata, mama, bai, dai. Petrec mult timp cu el, ii povestesc ce am facut peste zi, vorbesc mult cu el, cum vorbeam cand era in burtica”, a declarat Valentina Pelinel.