Valentina Pelinel, prima fotografie cu cei trei copii ai lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a postat o fotografie în premieră cu cei trei copii ai săi și ai lui Cristi Borcea. Este vorba despre gemenele Indira Maria și Rania Maria, care au venit pe lume pe 1 martie în acest an. Valentina a pozat alături de fetițe și de Milan, băiețelul ei de trei ani.

28 oct. 2019, 12:29
Valentina Pelinel, prima fotografie cu cei trei copii ai lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a postat în urmă cu puțin timp, pe contul personal de socializare, prima fotografie cu cei trei copii, pe care îi are cu  Cristi Borcea.

„Copiii sunt cea mai mare binecuvantare din viata noastra”, a scris vedeta pe contul personal de Instagram.

„Familia înseamnă totul pentru mine, iar alături de ei sunt cel mai împlinit om!’, a scris Valentina Pelinel pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de cei trei copii ai ei.

Dacă fetițele sunt încă foarte mici pentru a conștientiza lipsa tatălui din viața lor, Milan întreabă de Cristi, aflat momentan după gratii, iar pentru a-i abate gândul de la el, Valentina încearcă să-l implice în cât mai multe activități.

„Viața de femeie de afaceri este frumoasă și îmi place să o îmbin cu viața de familie. Îmi place să petrec timp cu fiul meu, să fac sport. Viața de mamă este superbă. Să fii mamă este ceva unic, nu ai cum să înțelegi până nu devii mamă. Mergem la niște cursuri de două ori pe săptămână timp de două ore, un fel de pregrădiniță și mergem și la înot. Am vrut să fie treptată trecerea de la acasă la grădiniță. Ar fi fost și el aici, dar doarme. El doarme la prânz trei ore.”, ne-a spus Valentina Pelinel.