Valentina Pelinel se pregăteşte de naştere. Anunţ de ultimă oră

După anunțul bombă de la începutul anului, când a dat vestea că este gravidă, fără a menționa însă numele tatălui, cu toate că încă soția lui Cristi Borcea a lansat atunci săgeți la adresa ei, Valentina Pelinel s-a concentrat doar asupra ”bebelușului poznaș” și a proiectelor profesionale, ignorând scandalurile legate de triunghiul amoros din viaţa lui Borcea.

19 mai 2016, 09:08
Valentina Pelinel se pregăteşte de naştere. Anunţ de ultimă oră

Potrivit apropiaților ei, termenul de naștere al băiețelului ar fi mult mai aproape decât a lăsat ea să se înțeleagă. Mai mult, decizia luată recent de viitoarea mămică subliniază acest lucru.

„Nu ajung la niciun eveniment. Da, m-am retras pentru că se apropie nașterea bebelușului poznaș. Nu știu când va fi, pentru că vreau să nasc natural”, a declarat, pentru Libertatea, Valentina Pelinel.

Fostul manechin este nerăbdătoare să își cunoască băiețelul, mai ales că se va afla la prima experiență maternă. Este hotărâtă să se bucure în tihnă de minunea pe care o așteaptă de la o zi la alta, așa că va fi o mamă disponibilă doar pentru bebelușul ei.