Valentina Pelinel se pregăteşte să îi facă sărbători frumoase lui Cristi Borcea la puşcărie

Valentina Pelinel este, cu siguranță, una dintre cele mai invidiate femei de la noi. Și nu doar pentru succesul de care se bucură în lumea showbiz-ului, ci și pentru felul în care arată, în ciuda faptului că a devenit mămică. Iar secretul siluetei de fotomodel a fost devoalat de paparaazii. 

17 nov. 2016, 10:16
Valentina Pelinel se pregăteşte să îi facă sărbători frumoase lui Cristi Borcea la puşcărie

Zilele trecute, paparazzii au surprins-o pe Valentina Pelinel în timp ce, discretă din cale afară, intra într-unul din magazinele bio din București, scrie spynews.ro. Îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni sport care se mulau perfect pe ea punând în evidență faptul că are și acum picioare de manechin, cu un zâmbet larg, Valentina părea să fie extrem de relaxată în momentul în care a început să își aleagă, cu dexteritate, produsele de care avea nevoie.

Citeşte şi Cu cine seamănă băieţelul Valentinei Pelinel. A recunoscut TOT

Iar acolo, semn că este o clientă fidelă deja, fostul fotomodel a început o conversație lungă cu o altă clientă de-a locului, discutând probabil despre ce și cum trebuie să mănânci pentru a avea o siluetă de manechin. Iar la asta, cu siguranță, Valentina Pelinel se pricepe cu adevărat, ea fiind una dintre vedetele care, după ce a născut, a scăpat în timp record de kilogramele în plus pe care le acumulase în timpul sarcinii. Și, chiar dacă ea este o împătimită a sportului, este evident că produsele pe care le consumă au făcut-o să slăbească în timp record, fără să fie nevoită să se înfometeze.

De altfel, Valentina este una dintre femeile care militează pentru o alimentație sănătoasă, și a povestit că a ținut o dietă bazată pe legume, cât mai puţine fructe, carne albă, lactate cu cel mult 2 la sută grăsime şi sportul, ea reușind să slăbească 6-7 kilograme în două luni.

Citeşte şi ULTIMA ORĂ. Ce se întâmplă cu divorţul dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican

„Consider că sportul a avut un rol esenţial în ceea ce priveşte lupta cu kilogramele în plus. În timpul dietei făceam aerobic şi alergam în parc în fiecare zi. Obicei pe care mi l-am păstrat şi după terminarea regimului alimentar”, a declarat, după ce a născut, top-modelul care a revenit la formele pe care le avea înainte de a-l aduce, în iunie, pe lume pe Milan Cristian, fiul ei și al lui Cristi Borcea.