Valentina Pelinel se roagă în fiecare seară la biserică pentru Cristi Borcea

Valentina Pelinel suferă enorm pentru că nu-l poate avea lângă ea pe tatăl copilului său, Cristi Borcea. De ceva timp, fostul model apelează la divinitate.

13 ian. 2017, 14:56
Valentina Pelinel se roagă în fiecare seară la biserică pentru Cristi Borcea

Valentina Pelinel este fericită că a devenit mamă, dar pentru fiecare zi pe care Cristi Borcea o petrece în penitenciar, departe de ea și de fiul lor, Milan. Foarte credincioasă, Valentina Pelinel face deseori drumul până la biserică. Acolo unde, povestesc apropiații acesteia, se roagă în liniște, pentru sănătatea familiei, și în special pentru Cristi Borcea, scrie Libertatea.

„Cristi este persoana pe care o iubesc cel mai mult. Nu-mi arde să fac petreceri, atâta timp cât el se află în spital, în situația în care este. Cea mai mare dorință a mea este să-l avem lângă noi”, mărturisea Valentina Pelinel acum ceva vreme.

Primul iubit al Valentinei Pelinel dă cărţile pe faţă. Ea e femeia pentru care vedeta a fost parasită

Mai mult, problemele de sănătate pe care le-a avut Cristi Borcea, în penitenciar, în ultima perioadă, nu i-au făcut prea bine nici Valentinei Pelinel, care a fost văzută cu lacrimi în ochi.

„E mai bine Cristi, a avut trei intervenții la picior, a făcut un tratament la inimă, de 7-8 ore pe zi, perfuzii, care nu este uşor deloc. Îi zic că-l iubesc, asta îi dă putere. E cel mai important bărbat din viața mea. Dacă nu era el, nu era Milan”, a spus, recent, Valentina Pelinel.