Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, CEARTĂ MONSTRUOASĂ după ce Alina a apărut la tv. Vezi ce se va întâmpla cu copilul

Valentina Pelinel si Cristi Borcea vorbesc zilnic la telefon, pentru că fostul sef de la Dinamo se preocupa de sarcina modelului, mai ales ca urmeaza sa-i aduca pe lume cel de-al saptelea mostenitor. Chiar si asa, cei doi avut primele altercatii.

16 ian. 2016, 09:32
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, CEARTĂ MONSTRUOASĂ după ce Alina a apărut la tv. Vezi ce se va întâmpla cu copilul

După tot scandalul cu nevasta lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel vrea să-şi crească singură copilul, departe de ochii lumii. Fotomodelul a spus clar că nu are de gând să devină soţia afaceristului, având în vedere că este şi căsătorit, şi în puşcărie

„Sunt insarcinata, dar mi-am dorit sa anunt eu. Nu s-a intamplat chiar asa, a fost un mic decalaj pentru ca am vrut sa fiu sigura. Îti dai seama ca nu a fost o chestie asumata doar din partea mea, ci si din partea tatalui. Nu sunt genul de femeie care sa faca surprize de genul acesta. Nu se va trezi niciun barbat cu mine la usa: hey, vezi ca ai un copil”, a spus Valentina.

Citeste si: Familia Borcea, făcută albie de porci de vecini: „Stere Borcea, nervos şi curvar, ca fiu-său!” VIDEO

Pentru că nu se aştepta ca după această mărturisire totul să se trasforme în circ, Valentina s-a schimbat radical. Potrivit cancan.ro, a decis să-l lase pe Borcea să-şi vadă copilul, să-l recunoască, însă sunt slabe şanse ca cei doi să se căsătorească.

„Eu spun ca Valentina urmareste sa-mi distruga casnicia. Pentru asta sunt azi aici, sa-mi apar casnicia, sa-mi apar sotul. ma dor acele imagini tinand cont ca am fost prieteni de familie”, a spus Alina la televizor.

Vezi si> Valentina Pelinel, mesaj misterios pe Facebook. Nimeni nu mai înţelege nimic

Ieşirea în public a soţiei lui Borcea ar fi impresionat-o pe Valentina, care a mărturisit apropiaţilor că nu vrea să despartă pe nimeni şi îşi va creşte singură copilul.