Valentina Pelinel, surprinsă în ipostaze INCREDIBILE! Este însărcinată cu gemeni FOTO

Valentina Pelinel nu renunță la sport, deşi dacă este însărcinată în al doilea trimestru. Soția lui Cristi Borcea continuă antrenamentele cu profesoara de fitness Luminița Nicolescu.

25 oct. 2018, 06:08
Valentina Pelinel, surprinsă în ipostaze INCREDIBILE! Este însărcinată cu gemeni FOTO

Valentina Pelinel, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată cu gemeni. Dacă acum doi ani l-a născut prin cezariană pe Milan Cristian, acum vedeta vrea să nască natural.

Lovitură pentru Cristi Borcea! Alina Vidican i-a declarat război. Ce decizie a luat fosta lui soţie

„Pentru o sarcină gemelară nu sunt restricții în privința sportului. Se fac aceleași tipuri de exerciții, fandări, însă este adevărat că necesită mai multă atenție și prudență. Durata nu se reduce, ci doar intensitatea.Spre exemplu, Valentina poate să continue cu sportul până în luna a opta de sarcină, depinde, bineînțeles, și de ea. Acum nu mai lucrez doar cu ea, ci cu trei, Vali și fetițele din burtică, și se pare că le place tare mult muzica. Facem tot felul de exerciții, unele care implică și o naștere naturală”, a declarat Luminița Nicolescu, antrenoarea de fitness a Valentinei Pelinel.

Cristi Borcea, LOVITURĂ FINANCIARĂ înainte de nunta cu Valentina Pelinel. Şi-a vândut una dintre cele mai profitabile AFACERI