Valentina Pelinel, transformare încredibilă la trei săptămâni după naştere. Vezi cât a putut să slăbească

Valentina Pelinel şi-a dorit cu ardoare să devină mămică, iar acum e pe deplin fericită. Manechinul se bucură din plin de momentele petrecute cu bebeluşul acasă şi se consider o femeie împlinită de când a apărut această "minune" în viaţa ei.

02 iul. 2016, 18:58
Valentina Pelinel, transformare încredibilă la trei săptămâni după naştere. Vezi cât a putut să slăbească

Valentina Pelinel radiaza de fericire de cand a ramas insarcinata cu fiul ei, Milan Cristian, care a venit pe lume pe 8 iunie. Proaspata mamica nu se dezlipeste de el, il rasfata si abia inchide ochii noaptea.

Iubita lui Borcea a vorbit despre primele saptamani acasa cu „bebelusul poznas” Milan Cristian. Potrivit wowbiz.ro, ea a povestit cum isi adoarme micutul in brate, cat e de mancacios, cine o ajuta, dar si cu cine seamana mai mult. Vedeta a vorbit si despre kilogramele acumulate in sarcina si cum a reusit sa scape de o mare parte din ele.

„Am iesit din casa de 3 ori intr-o luna, respectiv la doctor sa imi scoata firele si de 2 ori la cumparaturi pentru bebe. Milan Cristian e un copil foarte bun si cuminte, asa cum a fost si in burtica, dar poznas in acelasi timp, daca ma intelegi… E foarte rasfatat si asta nu e vina lui, adoarme… nu la el in patut, nici macar in patul meu, ci mai nou numai in brate sau pe burta. E foarte lipicios, sensibil si are nevoie de multa iubire si caldura”, a marturisit Valentina.

Întrebată cu cine seamana mai mult, cu mami sau cu tati, Valentina a spus că seamănă cu ambii părinţi.

„Milan seamana cu ambii parinti, asa cum trebuie sa fie, are nasucul carn, perfect, buzite mari, ochi albastri (sper sa ii si ramana asa) si rade mereu; se supara doar cand vrea sa pape, ca e foarte mancacios si cand trebuie schimbat. Si, foarte rar, a mai plans asa, fara motiv, ca doar e bebelus. Imi e greu sa il vad ca plange, dar am inteles ca e normal si trebuie sa fiu puternica si sa ma obisnuiesc si cu ideea ca mai plang piticii. Noaptea doarme bine, Slava Domnului, se trezeste sa pape si adoarme repejor. E alintat „ingeras”, „printul”, „mic mic”, „bubuluc”, „micul meu”, „Milanica”…. Nu imi mai lipseste nimic! Acum chiar sunt o femeie implinita, care are parte de iubire, familie, prieteni buni si… de Milan Cristian, care a completat tabloul”, a mai spus blonda lui Borcea.

Vezi si: Valentina Pelinel FACE MĂRTURISIRI intime: „Privirea lui de dimineaţă, caldura pe care o degajă, lipit de pieptul meu

De asemenea, fostul model a vorbit şi despre kilogramele în plus de care încearcă să scape.

„E normal ca in sarcina sa acumulezi kilograme, dar care vad ca se dau repede jos, sunt „altfel” de kilograme, hihi… Eu alaptez si deci nu pot sa tin vreun regim alimentar si nici sa fac sport inca, avand in vedere ca am nascut acum 3 saptamani prin cezariana, dar in curand ma voi apuca de miscare, usor, usor, cum am facut si in sarcina. Profulina, adica Luminita Nicolescu, ma asteapta la sala si in parc la plimbari si mai apoi la alergare. Deocamdata, orele de nesomn si alaptatul m-au ajutat sa scap de 13 kg in 3 saptamani si mai am cateva kilograme ca sa revin la forma, dar nu imi fac probleme”, a mai spus iubita lui Borcea.