Valentina Pelinel, ultimele detalii despre NAŞTERE. Ce nume va avea BEBELUŞUL

Valentina Pelinel mai are doar câteva zile până ce va naşte primul copil.

26 mai 2016, 05:43
Valentina Pelinel, ultimele detalii despre NAŞTERE. Ce nume va avea BEBELUŞUL

Valentina Pelinel a dezvăluit la Antena Stars ultimele detalii despre bebeluşul despre care se spune că este al lui Cristi Borcea.

„E foarte activ, de asta nu dormim. Naştem natural, el decide când vine. Când a născut Anca Serea am mers la spital, am făcut investigaţii pe acolo. Totul e în regulă, îl aşteptăm să vină, când vrea el. Dacă e ziua, e mai simplu. Dacă e noaptea, toate prietenele mele au telefoanele date tare şi sunt în aşteptare. Cei mai apropiaţi prieteni îmi sunt vecini, deci suntem pe poziţii. Nu mă simt deloc abandonată, am citit şi eu că va fi alături de mine doar doamna profesoară de fitness. O să fie mai multe persoane. Nici nu mă mai sună nimeni fără să mă întrebe primul lucru: naşti?! Am grijă de orhidee, am flori de bumbac, am crăciuniţe, mi-am creat aşa, un univers zen. E normal să te gândeşti la copilărie, mai ales când aduci un copil pe lume”, a spus Valentina Pelinel.

Imagini bombă cu Valentina Pelinel. A mers la penitenciar împreună cu fiul lui Cristi Borcea VIDEO

Valentina Pelinel a dat detalii şi despre numele copilului: „O să aibă şi un nume de sfânt şi un nume scurt şi la subiect. M-am gândit la un nume de sfânt care are legătură cu familia mea şi am luat în calcul chestia asta”.