Valentina Pelinel visa să ajungă Cindy Crawford a României VIDEO

Valentina Pelinel a visat de mică să devină Cindy Crawford a României. Decupa fotografii cu manechine celebre din reviste şi era hotărâtă să ajungă un fotomodel de renume internaţional. Valentina Pelinel a dezvăluit în exclusivitate pentru România TV cum şi-a văzut visul împlinit.

23 apr. 2013, 15:59
Valentina Pelinel visa să ajungă Cindy Crawford a României VIDEO

Dacă fetiţele doresc în general să devină doctoriţe sau artiste, Valentina Pelinel a mărturisit că ea a visat dintotdeauna să fie manechin.

„Cred că m-am născut o visătoare, dar cred că pe la 10 ani, aşa, am început să proiectez ceea ce îmi doresc şi am început sa colecţionez poze din ziare despre manechinele celebre pe care eu le preferam (…) Cindy Crawford era preferata mea. Bine, am aici poze şi cu Claudia Schiffer, şi cu Kate Moss”, a declaat Valentina Pelinel pentru România TV.

Viitorul manechin a transformat un caiet de matematică într-un jurnal cu fotografii ale fotomodelelor celebre, pe care-l păstrează şi acum, după 20 de ani. Valentina Pelinel spune că dacă va avea un copil, îl va lăsa să urmeze ce drum va dori.

„Gândindu-mă prin ce am trecut eu, nu prea l-aş lăsa, dar dacă o să vadă caietele mele vintage, ce să fac, asta e, nu poţi să-l opreşti”, a spus Pelinel.

Valentina Pelinel a recunoscut că nu a avut voie să se uite la televizor până la 14 ani, aşa că a avut timp să-şi urmeze mai multe pasiuni.

Colecţionam surprize, timbre…în general îmi place să colecţionez”, a spus modelul.

Soţia lui Cristian Boureanu a mărturisit că fiica politicianului, care are 12 ani, a dorit la un moment dat să urmeze cariera de manechin, dar s-a răzgândit.