Valentina Pelinel vrea să-i facă al optulea copil lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel își facă planuri de viitor: fostul manechin mai vrea un copil, care pentru omul de afaceri ar fi al optulea. Totul e ca Borcea să obţină permisie de Sărbători, cererea fiind judecată marţi de Curtea de Apel.

19 dec. 2016, 14:31
Valentina Pelinel vrea să-i facă al optulea copil lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a născut un băiețel la începutul verii, în urmă cu câteva luni, dar nu vrea să se oprească aici, mai ales că tocmai s-a încheiat și divorțul dintre Borcea și Alina Vidican. În scurt timp, fotomodelul plănuiește să se mute și în casa fostului acționar de la Dinamo, din care a plecat fosta soție, împreună cu cei doi copii.

Cristi Borcea iese din ÎNCHISOARE. Unde şi cu cine va petrece REVELIONUL

Botezul celui mai mic fiu al lui Borcea, Milan Cristian, se amână până la ieșirea din închisoare a omului de afaceri. Dezvăluirea a fost făcută de Valentina Pelinel, la „Gala Ghidul Miresei 2016”, acolo unde a spus și că mai vrea un copil.

„Botezul nu o să aibă loc fără tati, chiar dacă o să așteptăm ceva vreme, dar eu spun că o să se întâmple cât de curând. Îmi mai doresc un copil, de ce nu?”, a spus Valentina.

Cel mai probabil, fostul manechin speră la o eliberare condiționată sau o învoire a lui Borcea pentru a participa la botez, Curtea de Apel fiind chemată pe 20 pentru a se pronunţa la solicitarea depusă de avocaţii lui Borcea. În acest moment, omul de afaceri se află în închisoare și ispășește pedeapsa de 6 ani și 4 luni din Dosarul Transferurilor. A primit și o altă pedeapsă, de 7 ani și 10 luni, pentru că i-ar fi dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. În acest caz, sentința nu e definitivă și, dacă va fi menținută și de ultima instanță, pedeapsa va începe de la 0.

Valentina Pelinel, GEST RADICAL înainte să se mute în vila lui Cristi Borcea

 

Fostul președinte al lui Dinamo nu stă prea bine nici din punct de vedere medical. La începutul lunii decembrie a fost internat, sub pază, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

„El este la spitalul de urgenţă, ştiţi că are o operaţie, are cinci stenturi puse. Are venele înfundate 50%, are piciorul rece, o chestie de genul ăsta. A zis că daca o ţine în stresul ăsta aşa şi se accentueaza boala, el poate să moară în orice moment. Necazurile din ultima vreme l-au făcut pe Borcea să cedeze. El plânge, m-a sunat şi plânge şi la telefon”, a declarat Gigi Becali la RomaniaTV.net, la începutul lunii decembrie.

În afară de Milan Cristian, fiul pe care îl are cu Valentina Pelinel, Cristian Borcea mai are doi copii cu Alina Vidican (un băiat, George Alexandru, de 4 ani, şi o fetiţă, Gloria, de 10 luni). Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit 3 copii: Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (12 ani). Omul de afaceri mai are o fată, Carolyn (9 ani), cu o fostă amantă, avocata Simona Voiculescu.