EXCLUSIV. Valentina Pelinel, despre violenţa conjugală. „Ştiu femei care SUFERĂ!”

Valentina Pelinel a comentat la România TV crima care a zguduit Capitala. Tiberiu Radu şi-a ucis, joi, fosta iubită, Loredana Ivan, vânzătoare într-un magazin, pentru că aceasta nu dorea să se mai împace cu el.

29 apr. 2016, 08:49

„Femeile sunt vulnerabile, dar şi puternice, ar trebui ajutate şi de autorităţi. O femeie nu piate fi însă mai puternică decât un bărbat. Mie nu mi s-a întâmplat, dar am auzit multe cazuri când femeile au făcut plângeri care nu au fost luate în seamă… Au fost jignite, li s-a spus că sigur au făcut ceva de şi-au luat-o… Este foarte trist şi uita-i-vă la pedepse, condamnăn persoane la ani grei de închisoare pentru infracţiuni economice, dar cei cu adevărat pericole publice intră la puşcărie pentru câţiva ani, apoi se întorc şi omoară”, a spus Valentina Pelinel la România TV.

Întrebată dacă a avut astfel de probleme, Valentina Pelinel a răspuns: „Nu neapărat, am avut de-a face cu bărbaţi geloşi… Am auzit în jur, dar nu am avut personal cazuri să ajung şi la Poliţie, nu a fost cazul, Slavă Cerului, dar cunosc cazuri în care femeile au făcut plângeri şi nu au fost luate în seamă”.