Valentine’s Day 2014: Târguri de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor, în Capitală

Ziua Îndrăgostiţilor este vineri, dar dacă încă nu aţi cumpărat un cadou pentru persoana iubită, puteţi să încercaţi la numeroasele târguri din Capitală.

13 feb. 2014, 09:04
Valentine’s Day 2014: Târguri de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor, în Capitală

La Sala Dalles este deschis, încă de pe 7 februarie, Târgul de Valentine’s Day, unde puteţi găsi cadouri deosebite atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, printre care parfumuri, cosmetice, fructe greceşti acoperite de ciocolată sau accesorii hand made.

Între 14 şi 16 februarie putem merge la Sweet Fest, la Hanul lui Manuc, unde veţi putea cumpăra dulciuri delicioase pentru cei dragi, de la miere şi cozonaci, la praline belgiene, baclavale cu vişine şi macarons. Mai mult, veţi putea participa la un atelier unde veţi găti bunătăţi împreună cu specialiştii şi veţi prepara sucuri naturale. Accesul este gratuit.

Tot pe 14 februarie, la Palatul Naţional al Copiilor, se deschide Târgul de Ziua Îndrăgostiţilor, unde puteţi alege bijuterii, decoraţiuni hand made, dulciuri de casă şi specialităţi internaţionale sau jucării pentru cei mici.

Muzeul Naţional de Geologie are şi el un „Târg de Sfântul Valentin”, între 12-14 februarie, între orele 10-18. Aici veţi putea cumpăra pentru persoana iubita bijuterii cu cristale şi pietre semipreţioase, precum rubinul, cuarţul roz şi rodonitul – pietre asociate cu dragostea.

Citeşte şi Valentine’s Day: Cele mai cool cadouri pentru iubita ta de Ziua Îndrăgostiţilor