Valentine’s Day: Ce oferte au cluburile şi restaurantele din Capitală de Ziua Îndrăgostiţilor

Cei care nu pot pleca din Bucureşti pentru mai multe zile cu ocazia Valentine's Day, dar vor totuşi să petreacă alături de persoana iubită, pot opta pentru un spectacol, o ieşire în club sau la un restaurant pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Cluburile şi restaurantele se bat în oferte, în timp ce în Bucureşti, pe data de 14 februarie, nu are loc decât un spectacol.

12 feb. 2013, 12:09
Valentine’s Day: Ce oferte au cluburile şi restaurantele din Capitală de Ziua Îndrăgostiţilor

Opţiunile de petrecere a Zilei Îndrăgostiţilor în Bucureşti sunt multiple – multe cluburi, restaurante, parcuri, cafenele, cinematografe -, iar cum Valentine’s Day pică într-o zi de lucru toate muzeele vor fi deschise.

Cină cu preparate în formă de inimioare

Cei care vor o cină romantică pot alege unul dintre multele restaurante care propun meniuri speciale pentru îndrăgostiţi. Unul dintre acestea este restaurantul Dawero la care un meniu special de Valentine’s Day costa 48 de lei. Multe dintre specialităţile servite cu această ocazie vor fi în forme de inimioare. Dintre preparatele propuse se remarcă „bruscheta iubirii”, precum şi „fructul iubirii” – care nu este altceva decât un tiramisu în formă de inimioară. Meniul mai conţine „specialitatea îndrăgostiţilor”, un preparat din piept de pui, mozzarella, şuncă de Parma, ciuperci proaspete, sos de vin servit cu cartofi castelani şi focaccia în formă de inimioară. În preţul meniului intră şi vin şi băuturi răcoritoare.

Pachet de Valentine’s Day cu cazare

O altă posibilitate de petrecere de Valentine’s Day într-un mod special o reprezintă cazarea la un hotel pentru o seară de neuitat. West Plaza Hotel a pregătit îndrăgostiţilor în căutare de altceva două pachete speciale.

„Am pregătit pentru voi în cea mai romantică zi a anului două pachete „iubăreţe”. Ofertele sunt gândite special pentru cupluri. Propunem clienţilor noştri o cină exceptională pentru doi, într-o atmosferă romantică în elegantul decor al restaurantului ce vă duce cu gândul la Veneţia, oraşul iubirii, la preţul de 189 lei de persoană”, potrivit West Plaza Hotel. Pentru cei cu posibilităţi finaciare mai mari unitatea propune şi un pachet ce include în plus o noapte de cazare, precum şi o sticlă de şampanie, la preţul de 379 de lei de persoană.

Concert romantic în Capitală

Singurul spectacol care va avea loc în Bucureşti de Ziua Îndrăgostiţilor va fi susţinut de Paula Seling, începând cu ora 19:00 la Sala Radio. Paula Seling va fi acompaniată de Big Band-ul Radio, orchestra Radio condusă de dirijorul Ionel Tudor.

Valentine’s Day în cafenea sau club

Cu ocazia Valentine’s Day, Hard Rock Cafe propune cuplurilor o seară romantică cu muzică live. Intrarea va costa 30 de lei, iar de partea muzicală se va ocupa trupa Marfar. De asemenea, iubitorii de muzică live pot merge pe 14 februarie în club Route 66, unde atmosfera va fi întreţinută de trupa Jukebox.

Cei care vor să meargă într-un loc inedit pot alege pentru petrecerea Valentine’s Day din clubul Taboo, care îşi va deschide porţile chiar pe 14 februarie. Clubul este situat în Regie, iar printre invitaţii de la deschiderea clubului Radio Killer (DJ Paul), Damixie şi Lee Heart. Atmosfera va fi întreţinută de trupa de dansatori şi dansatoare ai clubului, Taboo Boys & Girls. Intrarea va costa 15 lei de persoană.

Clubul Mood îşi aşteaptă clienţii pe 14 februarie cu o mare porţie de râs, respectiv cu un spectacol de Stand Up Comedy. Preţul biletului este de 20 de lei de persoană, bani în care intră un cocktail pentru fete sau un shot pentru băieţi.