VALENTINE’S DAY. Concerte, petreceri şi târguri organizate în Bucureşti. Unde se pot distra îndrăgostiţii

VALENTINE'S DAY. Nu ştii ce să faci de Valentine's Day? RomaniaTV.net îţi propune câteva dintre evenimentele care au loc de Ziua Îndrăgostiţilor în Bucureşti.

13 feb. 2015, 06:25
VALENTINE’S DAY. Concerte, petreceri şi târguri organizate în Bucureşti. Unde se pot distra îndrăgostiţii

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Concert live Horia Brenciu, „A naibii dragoste”

Horia Brenciu şi HB Orchestra vor susţine un concert vineri, 13 februarie, la Berăria H, începând cu orele 22.00.

Preţul biletelor este de 50 de lei. Acestea pot fi achiziţionate online din reţelele iabilet.ro, bilete.ro, eventim.ro, precum şi în format fizic direct de la Berăria H.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Petrecere de Valentine’s Day la Palatul Odeon

„Va asteptam cu incepere de la orele 19.00 la o seara de neuitat doar la Palatul Odeon. Vom avea muzica si mancare speciala pentru indragostiti”, anunţă organizatorii.

Pretul este de 120 lei de persoana. Pentru rezervari aveţi la dispoziţie numărul 0751236955.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. „Oraşul cu Chef de Dragoste” la Berăria H

Cea mai mare petrecere de Valentine’s Day va fi organizată de Berăria H, sambata, 14 februarie. Petrecerea se numeşte „Oraşul cu chef de dragoste”, iar atmosfera va fi întreţinută de Claudiu Mirea & Band.

„Te asteptam cu masa pusa de la 20:00 si cu spectacolul pe scena de la 22:00. Intrarea este libera, iar rezervarile se fac la [email protected] – cu pana la 24 de ore inainte de eveniment, si la 0725 345 345 – pana in seara evenimentului”, este anunţul organizatorilor.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. „Valentine’s Day Fair”, între 6 şi 14 februarie, la Sala Dalles din Bucureşti

Evenimentul „Valentine’s Day Fair” va aduna peste 50 de expozanţi din toată ţara, care vor prezenta „daruri de suflet pentru cei care iubesc şi vor să-şi celebreze dragostea”, la Sala Dalles din Bucureşti, în perioada 6 – 14 februarie, între orele 10.00 şi 20.00.

„Valentine’s Day Fair” de la Sala Dalles adună peste 50 de expozanţi din toată ţara care vor prezenta, printre altele, bijuterii din porţelan pictate manual, decoraţiuni din lemn, bijuterii din argint şi pietre semipreţioase, bijuterii vesele de primăvară din mărgele de sticlă, cosmetice, produse bio de îngrijire, aranjamente florale de inspiraţie retro, baloane, decoraţiuni Feng Shui, cristale Swarovski, haine şi accesorii, pielărie, gravură pe metal şi sticlă, artizanat, cafea şi ceaiuri.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Concert Pepe la Hanul Drumeţului

Restaurantul Hanul Drumeţului organizează, sambata, petrecerea „Sentimente şi iubire”. Invitatul special al serii va fi cântăreţul Pepe. Pentru informaţii sau rezervări contactaţi unul dintre numerele 021 4133430 / 0722 555 083.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Concert de Valentine’s Day în The Tube

Joi, 12 februarie, în The Tube, Andrei Vitan, Cojo si Theo Rose ne vor oferi coloana sonora ideala pentru o seara de neuitat.

Pe aceeasi scena ii vom putea asculta pe Michael Buble, Magic! sau Jessie J gratie vocilor artistilor casei de discuri ROTON si a trupei de instrumentisti incredibili care ii acompianiaza, Table 44.

Asadar, pe 12 februarie 2015, incepand cu ora 22:30, The Tube impreuna cu Roton va astepta la o seara de poveste compusa din cele mai frumoase cover-uri, alaturi de Andrei, Cojo si Theo & Table 44 band.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Zilele Iubirii la Serendipity între 13 si 15 februarie

„La Serendipity sarbatorim iubirea la puterea a treia si va asteptam incepand de vineri, 13 februarie, pana duminica, 15 februarie, cu muzica live, bunatati cu dragoste si sanse crescute de serendipitati.

Vineri 13 februarie – concert cu Maxim Belciug, o seara speciala, cu tango-uri si milonga, cu arii baroce si povesti eclectice despre o lume in care oamenii sunt greieri si pasari si canta si zboara si se viseaza primavara.

Sambata, 14 februarie, pentru cupluri am pregatit un rasfat culinar cu fondue de ciocolata. Cu alte cuvinte, capsuni, banane, pere, marshmallow, castane tocmai bune de scufundat in ciocolata cu lapte sau ciocolata neagra.

Duminica, 15 februarie, continuam cu meniul special de fondue de ciocolata pentru cei care vor sa prelungeasca rasfatul dulce inca o zi.

Pentru rezervari si informatii asteptam sa ne scrieti la: [email protected]”, anunţă ceainăria într-un comunicat.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Concert Florin Chilian în Berăria Bragadiru

Un concert cu adevarat romantic, sustinut de Florin Chilian si chitara sa, va avea loc, sâmbătă, 14 februarie, în Berăria Bragadiru

Detalii si rezervari la: 0737.500.150/151.