MOTO GP. Scandal URIAŞ: Rossi, SANCŢIONAT DRASTIC după ce l-a împins pe Marquez VIDEO

MOTO GP. Scandal monstru la Sepang, în penultima cursă a sezonului de MOTO GP: Valentino Rossi l-a lovit cu piciorul pe Marc Marquez, care a căzut! Rossi a fost sancţionat de oficialii competiţiei şi riscă să piardă titlul mondial în ultima cursă.

25 oct. 2015, 14:31
MOTO GP. Scandal URIAŞ: Rossi, SANCŢIONAT DRASTIC după ce l-a împins pe Marquez VIDEO

MOTO GP. In timpul cursei de la Sepang, intre Valentino Rossi si actualul campion mondial Marc Marquez au avut loc mai multe sicane si incidente. Dupa mai multe depasiri consecutive, cu 13 tururi inainte de final s-a produs o coliziune. Rossi si Marquez s-au ciocnit, iar spaniolul a cazut. Honda insa a acuzat faptul ca Rossi s-ar fi folosit de genunchiul stang, pentru a-l dezechilibra pe Marquez, care a abandonat dupa cadere.

MOTO GP. Oficialii cursei au facut o ancheta, ancheta ale carei rezultate nu au intarziat sa apara. Rossi a primit o penalizare de 3 puncte (punctele sunt o penalizare pentru licenta de pilot, altele decat cele din clasamentul general) si, cumulat cu inca un punct cu care mai fusese sanctionat in acest sezon, va pleca ultimul de pe grila in Marele Premiu al Spaniei de la Valencia, ultima etapa in 2015.

MOTO GP. Un mare avantaj pentru Jorge Lorenzo, care va putea recupera cele 7 puncte care il mai separa de Valentino Rossi, liderul clasamentului.