Valeriu Steriu: Ne propunem să obţinem un scor care să ne permită să ne menţinem a treia forţă în Parlament

Președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a declarat sâmbătă că la alegerile din 11 decembrie se așteaptă la obținerea unui scor foarte bun, care să permită partidului să rămână a treia forță politică în Parlament.

29 oct. 2016, 12:02
Valeriu Steriu: Ne propunem să obţinem un scor care să ne permită să ne menţinem a treia forţă în Parlament

„La aceste alegeri ne propunem să avem un scor foarte bun, care să ne permită să ne menținem ca a treia forță politică în Parlament. Ne-am propus să obținem un număr de peste 40 de deputați și senatori, care să reprezinte cu cinste comunitățile care îi trimit în Parlament. Avem liste de candidați complete în toate județele, care sunt deschise atât de personalități de la nivel central, cât și personalități locale”, a spus Steriu.

El i-a menționat printre candidați pe Luminița Adam, care deschide lista pentru Camera Deputaților la Brașov, în prezent deputat, și pe Gabriel Antohe, care deschide lista la Senat.

Steriu a adăugat că în alegerea candidaților s-a mers pe recomandarea președintelui PMP, Traian Băsescu, de a fi selectați oameni care au reușit să arate ceva în anii trecuți, transmite Agerpres.

La rândul său, deputatul Luminița Adam a declarat că, deși este din București, speră să rămână pentru mai mult timp alături de brașoveni după 11 decembrie.

Președintele PMP Brașov, viceprimarul Mihai Costel, aflat al doilea pe listă la Camera Deputaților, a afirmat că organizația de la Brașov dorește obținerea unui rezultat din două cifre, un mandat de deputat și un mandat de senator.

„Avem candidați buni, știu ce au de făcut și sunt convins că vom obține un mandat de deputat și unul de senator”, a spus președintele PMP Brașov.

Valeriu Steriu a fost prezent, sâmbătă, la Brașov pentru a prezenta colegii care deschid listele la Camera Deputaților și la Senat, dar și pentru discuții cu ceilalți candidați în vederea pregătirii alegerilor.