Valeriu Turcan denunţă PRESIUNILE pe care le făcea Elena Udrea la Preşedinţie

Valeriu Turcan, fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, unul dintre cei despre care Elena Udrea a declarat că au primit bani de la inculpaţii în dosarul Microsoft, a negat acuzaţiile deputatului PMP, spunând că el nu a fost "cumpărat" de Udrea.

05 feb. 2015, 08:51
Valeriu Turcan denunţă PRESIUNILE pe care le făcea Elena Udrea la Preşedinţie

Elena Udreaa declarat, miercuri, că va face dezvăluiri în Plenul Parlamentului despre mai mulți oameni care i-au cerut bani, printre care Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea sau Oreste Teodorescu.

„Niciodată nu am fost în situaţia să fiu vulnerabil, sau să pot să fiu cumpărat de Elena Udrea”, a reacţionat Valeriu Turcan, la Antena 3.

Întrebat dacă Elena Udrea a fost motivul pentru care a plecat de la Cotroceni, Turcan a declarat că au fost „presiunile făcute pentru ca politica de comunicare să fie aliniată la interesele doamnei Udrea”.

Valeriu Turcan a dat şi un exemplu în acest sens: „În celebrul caz cu Emil Boc surprins la sala de fitness. Presiunile au fost ca, de la nivelul Administraţiei Prezidenţiale, să se emită un comunicat în sprijinul lui Boc, într-o chestiune personală, cu privire la care domnul Boc nu se exprimase deja. Era iraţional”.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea îşi ameninţă detractorii cu dezvăluiri. Primii avertizaţi: Oreste şi soţii Turcan

Turcan a acuzat „presiunea permanentă” directă sau prin mesaje trimise prin terţe persoane, a Elenei Udrea, către Administraţia Prezidenţială.

„A fost foarte explicită: Nu vrei tu, uite, să aranjăm cu un ziar central, să iei vreo 30 de mii de euro, scrii câteva editoriale şi ne coordonăm şi noi mai bine?„, a mai spus Turcan, fără să precizeze despre ce ziar era vorba.