Vali Vijelie nu îşi serbează niciodată ziua de naştere. Motivul este dureros

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti din România. Deşi îl ştie toată ţara, puţini au aflat de de dramele din viața sa. 

02 feb. 2021, 16:48
Vali Vijelie nu îşi serbează niciodată ziua de naştere. Motivul este dureros
Vali Vijelie

Vali Vijelie, invitatul de marţi, 2 februarie 2020 al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, nu își serbează niciodată ziua de naştere. Manelistul a luat această decizie după ce mama lui s-a stins din viață chiar de ziua lui.

Vali Vijelie nu îşi serbează niciodată ziua de naştere

„Îmi aduc aminte… tocmai voiam să fac inaugurarea la casă. Și-am zis: Mamă o fac de ziua mea, îmi fac și ziua. Și vreau să fii tu acolo, în capul mesei. Chiar de ziua mea i s-a făcut rău mamei mele şi a trebuit să merg cu ea la spital şi nu am mai avut cum să îmi serbez ziua. De atunci, nu îmi mai serbez ziua de naştere. Nu mai îmi fac ziua niciodată. De multe ori îmi fac copiii şi prietenii suprize, dar eu nu mă mai pregătesc de ziua mea”, a mărturisit Vali Vijelie.

A avut cântare în ziua în care şi-a îngropat tatăl

Viaţa lui Vali Vijelie a fost marcată de mai multe momente cutremurătoare. Celebrul manelist își aminteșete de cele mai grele clipe din viața sa. Artistul a fost nevoit să respecte un angajament și a mers să cânte chiar în ziua în care și-a înmormântat tatăl. După ce l-a condus pe ultimul drum, a fost nevoit să plece la cântare pentru că avea un contract semnat. Nici nu a putut rămâne la pomană, situaţie pe care o regretă şi acum! „Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi”, a mărturisit Vali Vijelie.