Vali Vijelie, prins de soţie la amantă. Femeia înşelată a spart geamurile casei unde se aflau amorezii FOTO

"Sa iubesti doua femei, sa nu stii pe care-o vrei. Una-i mama de copii, alta-i pofta inimii". Asa suna refrenul unei piese care l-a facut celebru pe Vali Vijelie. Versurile sunt inspirate insa dintr-o realitate de care manelistul pare sa nu poata sa se desparta.

30 iun. 2015, 09:17

Vali Vijelie a promis ca se lasa de amante si ca se face barbat de casa, insa nu a reusit, scrie wowbiz.ro. Femeia care i-a intrat la inima si nu-i mai poate iesi se numeste Ionela. Cei doi au avut parte tot timpul de certuri violente si impacari pasionale. Vecinii femeii, care locuieste in apropiere de Bucuresti, sustin ca nu trece o zi fara ca Vali Vijelie sa nu treaca pe la Ionela. Doar ca in urma cu doua seri, ceea ce trebuia sa fie o seara linistita, s-a transformat intr-un cosmar atat pentru manelist, cat si pentru amanta.

Citeşte şi Cum a luat Vali Vijelie permisul la Piteşti. Spovedania unui poliţist făcută unui ofiţer sub acoperire VIDEO

Vecinii femeii au dezvaluit in exclusivitate pentru WOWbiz.ro ca la un moment dat a aparut Carmen, sotia lui Vali, care a facut un scandal urias, somand-o pe Ionela sa iasa din apartament. Pentru ca aceasta nu iesea, a inceput pur si simplu sa arunce cu pietre in geamul femeii, nimerind din greseala si alte cateva de la vecini.

„A venit nevasta lui Vali acasa la Ionela si a facut un mare scandal. Ne-a terorizat, a injurat-o, i-a spart geamurile. L-a pus pe Vali sa aleaga intre ele doua, a urlat o jumatate de ora, iar Vijelie isi ameninta nevasta ca daca nu inceteaza o sa fie rau. L-a pus sa coboare de la ea din apartament cu ea cu tot. A facut panarama mare de tot. Vrem sa scapam de ei ca ne-au terorizat. Nu-mi dau identitatea pentru ca mi-e frica de Vijelie ca e periculos. A facut de multe ori scandal pe aici, ca vine zi de zi la ea. Ii vad mereu masina in fata blocului”, ne-a declarat sub protectia anonimatului un vecin de-al Ionelei.

Pe fata insa, nici unul dintre vecinii Ionelei nu vrea sa vorbeasca despre incident. Conform surselor noastre, incidentul nu a fost inregistrat la politie, insa unul dintre vecinii mai curajosi a filmat o parte din eveniment si e dispus sa faca plangere impotriva celor care le tulbura mereu linistea. La fel s-a intamplat si acum cativa ani, cand Vali Vijelie si-a agresat in plina strada iubita care amenintase ca-l paraseste. Atunci, imaginile filmate de vecini au aparut in presa, iar manelistul n-a mai putut sa nege realitatea.

Citeşte şi Relaţia Iuliei Vântur cu Salman Khan scârţâie. Daniela Crudu îl vrea pe actor

Cu doar cateva luni in urma, Vali recunostea ca a avut o relatie extraconjugala, dar spunea ca acum s-a lecuit. „Cand am calcat stramb, nu am mai vorbit cu sotia mea 4-5 zile. Ea s-a suparat si nu vorbea cu mine. Nici eu, la randul meu, nu vorbeam cu ea. I-am spus sotiei ca e o prostie sa stam suparati, asa ca am recunoscut ca am gresit, dar pana la urma n-am omorat pe nimeni. Nu s-a pus niciodata problema sa ne despartim. Eu nu planuiesc sa calc stramb, dar uneori s-a intamplat sa mai gresesc. Stii cum e… ochi vad, inima cere… fac ce-mi place, dar acum m-am cumintit.. Dragele mele, ascultati la mine: cine a calcat stramb o data, va calca mereu, nu schimbi omul”, spunea Vali Vijelie in urma cu cateva luni, intr-o emisiune de televiziune.