Valori ale sportului local, aruncate în stradă de Primăria Braşov. Situaţie ŞOCANTĂ la clubul oraşului

Clubul sportiv Corona Braşov a luat decizia de a încheia contractele de muncă ale unor atrenori, în plină criză social-economică provocată de pandemia de coronavirus, invocând drept argument forța majoră.

24 mart. 2020, 09:30
Valori ale sportului local, aruncate în stradă de Primăria Braşov. Situaţie ŞOCANTĂ la clubul oraşului

Curios, forța majoră nu îi afectează pe toți din club, astfel că selecția celor daţi afară este la discreția conducătorilor clubului, scrie Gazeta Braşovului.

Corona Braşov se află în subordinea Primăriei, clubul fiind finanțat din banii tuturor brașovenilor. Performanța sportivă nu reprezintă o prioritate, imaginea negativă a orașului după scandalul de dopaj a ajuns în toate colțurile lumii, iar „conducătorii” se schimbă toți pe bandă rulantă, evident fără concurs ca la instituțiile publice, și toți provin din „tabăra galbenă”, a actualului edil, mai scrie sursa citată.

Contractele de activitate sportivă au fost reglementate de ultimele decizii ale Guvernului, ca fiind acceptate la plata în cuantum de 75% raportat la salariul mediu brut național, pe perioada stării de urgență. 

Orban: Asigurăm plata şomajului tehnic din bugetul Ministerului Muncii – 75% din salariul brut

Culmea, un document al clubului datat 23 martie 2020 este semnat de un director, în timp ce se anunțase că începând cu data de 1 martie 2020 conducerea clubului va fi preluată de altă persoană!