Vampiri energetici. Ce plante îţi fac bine şi de care trebuie să te fereşti

Nu există om care să nu se fi întâlnit măcar o dată cu un vampir energetic. O persoană care, pur şi simplu, să-l sleiască de puteri. Ştiaţi, însă, că şi plantele pot fi vampiri energetici?

09 iun. 2017, 20:32
Vampiri energetici. Ce plante îţi fac bine şi de care trebuie să te fereşti

Iata care sunt plantele de care trebuie sa te feresti si ce plante ar trebui sa ai in casa, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cartii „Vampirii si donatorii casei. Secretele protectiei energetice”.

Plante vampiri energetici

Orhideea este deosebit de periculoasa pentru casa in care locuiesc oameni nehotarati, cu vointa slaba. Pentru acestia, orhideea functioneaza ca o pompa, absorbintu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifesta dis-de-dimineata si in timpul noptii.

Feriga este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multa energie. Astfel, o puteti aseza pe televizor absorbindu-i toata energia negativa.

Chiparosul, desi este un puternic purificator al aerului, nu este indicat sa-l avem in locuintele noastre (in antichitate era numit arborele mortii).

Tuia, la fel ca si chiparosul este planta vampir. Plasata in camera unde petreceti mai mult timp, va poate pune viata in pericol.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.