„Vând copil de 3 ani. 12 dolari sau cea mai bună ofertă”, mesajul unei mame care s-a trezit cu Protecţia Copilului la uşă

O mamă s-a trezit cu Protecţia Copilului la uşă după ce a făcut o glumă pe o reţea de socializare. Femeia publicase un "anunţ" prin care spunea că îşi vinde copilul de trei ani. Gluma se pare că a fost luată în serios de un bărbat care a reclamat-o pe femeie.

23 oct. 2017, 19:22
„Vând copil de 3 ani. 12 dolari sau cea mai bună ofertă”, mesajul unei mame care s-a trezit cu Protecţia Copilului la uşă

Alex McDaniel postează adesea glume pe Twitter despre viața de mamă. Recent, a publicat un „anunţ” în glumă, legat de faptul că băiețelul ei de 3 ani începuse să folosească olița: „Vând copil de 3 ani. 12 dolari sau cea mai bună ofertă”

La scurt timp femeia a fost căutată de autorități la muncă, unde i s-a spus că un bărbat a raportat-o că fiind un părinte abuziv.

„Mi-au spus că un bărbat rămas anonim m-a raportat la un hotline pentru abuz împotriva copiilor cu câteva zile în urmă, pentru că am încercat să-mi vând copilul de 3 ani, susținând că aș avea un istoric de boli mintale care m-au determinat să fac asta.”, explică femeia, magnoliastatelive.com citat de cugetliber.ro.

Coșmarul femeii nu s-a terminat aici.

„După ce m-au informat legat de acuzații, mi-au spus că trebuie să-mi ia copilul de la grădiniță pentru a îl vedea și a vorbi cu el atunci, probabil pentru că protocolul dictează că trebuie să se asigure că fiul meu nu este în pericol.

Am plecat spre grădiniță, mi-am trezit băiatul din somn și m-am abținut cât am putut să nu plâng de față cu el.”, a adăugat mama.

În următoarele zile ea a trebuit să se pregătească pentru o inspecție a asistenților sociali și de alte câteva interviuri ținute de aceștia cu copiii.

Femeia nu condamnă acțiunea serviciilor sociale, însă o revoltă faptul că un străin s-a folosit de o autoritate menită să protejeze copiii cu adevărat vulnerabili fără vreun motiv real.

Citeşte şi Bătaie ca-n ringul de box într-o grădiniţă, copiii ajung acasă cu ochii vineţi. Inspectorul şcolar a deschis o anchetă