Vandali fără voie. Pompierii au distrus din greşeală o maşină, la Baia Mare VIDEO

Pompierii din Baia Mare au distrus maşina unui localnic, cu ranga, după ce un trecător a reclamat faptul că iese fum din autoturism. Proprietarul şi-a pus mâinile în cap când şi-a văzut maşina distrusă şi le-a explicat că era doar abur de la o instalaţie de încălzire.

10 apr. 2013, 20:13
Vandali fără voie. Pompierii au distrus din greşeală o maşină, la Baia Mare VIDEO

O adevărată desfăşurare de forţe a avut loc pe o stradă din Baia Mare după ce un trecător a anunţat la 112 că iese fum dintr-o maşină. La faţa locului au fost desfăşuraţi mai mulţi pompieri, dotaţi cu echipament de descarcerare şi o autospecială, gata pregătită pentru incendiu.

După ce pompierii au distrus maşina şi au umplut-o cu apă, a venit şi proprietarul, care s-a luat cu mâinile de cap când şi-a văzut autoturismul vandalizat. El le-a spus pompierilor că fumul pe care au crezut că-l văd este de fapt abur care iese în permanenţă de la o instalaţie suplimentară de încălzire.

Aparatul ăsta functionează toată iarna. În fiecare dimineaţă este programat. Bineînţeles că scoate aburi, nu scoate fum. Arătaţi-mi ce s-a aprins, arătaţi-mi un fir carbonizat, vă rog tare mult„, a declarat bărbatul, citat de România TV.

Disperat, omul le-a cerut socoteală pompierilor şi a făcut plângere la Poliţie şi încearcă acum să-şi recupereze pagubele.