Vanghelie: La naşterea fiului meu Alexandru, asistenta i l-a pus în braţe lui Piedone. Am plâns amândoi VIDEO

Marian Vanghelie a declarat, joi, că vrea să aibă grijă de soţia sa, Oana Mizil, care urmează să nască.  Edilul suspendat de la sectorul 5 a povestit cum după naşterea fiului său, Alexandru, asistenta i l-a pus în braţe lui Piedone şi că amândoi au început să plângă. Joi, Marian Vanghelie află dacă rămâne în arest la domiciliu.

13 aug. 2015, 07:15
Vanghelie: La naşterea fiului meu Alexandru, asistenta i l-a pus în braţe lui Piedone. Am plâns amândoi VIDEO

Marian Vanghelie a declarat la Curtea de Apel Bucureşti că aşteaptă ca iubita lui, Oana Mizil, să nască.

„Aştept un eveniment în viaţa mea, naşterea copilului, am depus şi documentele medicale, Oana fiind în a 36-a săptămână. Există posibilitatea de naştere prematură şi nu are cine să aibă grijă de acest lucru”, a precizat primarul suspendat al Sectorului 5.

Întrebat dacă are emoţii pentru naştere şi dacă Oana Mizil se va descurca la maternitate fără el, în cazul în care judecătorii vor menţine arestul la domiciliu, Marian Vanghelie a declarat:

„Ne pregăteşte Dumnezeu pentru orice eveniment. Cred că avem puterea să trecem peste orice (…) Emoţiile vin pe parcurs, când te apropii vin emoţiile cele mai mari”, a precizat edilul suspendat al sectorului 5.

Marian Vanghelie a declarat că ar putea intra în sală la naşterea Oanei Mizil.

„Vă daţi seama că m-a călit viaţa. Am prins curaj, nu mai îmi este frică de nimic, numai de Dumnezeu, după toate evenimentele astea. Cred că noi, românii, avem o soartă mai rea, să fim căliţi”, a menţionat Marian Vanghelie.

În plus, primarul suspendat a vorbit şi despre un episod amuzant de la naşterea fiului său, Alexandru.

„Când l-a născut soţia pe Alexandru, eram cu Piedone şi sora medicală i l-a pus în braţe lui. Am început să plângem amândoi şi nu ştia cine este tatăl”, a adăugat Marian Vanghelie.

CITEŞTE ŞI: Marian Vanghelie află joi dacă rămâne în arest la domiciliu

Curtea de Apel București judecă joi contestația lui Marian Vanghelie la decizia Tribunalului București de a-i menține arestul la domiciliu, în dosarul în care acesta a fost trimis în judecată de DNA pentru corupție.