Vanghelie şi Geoană, întâlnire secretă în Parlament cu lideri ai PNL. Vanghelie: „M-am rătăcit”

Vanghelie şi Geoană, întâlnire secretă în Parlament cu lideri ai PNL! Vanghelie şi Geoană s-au întâlnit marţi cu şefii liberali în biroul lui Ludovic Orban din Camera Deputaţilor. Doar că Parlamentul l-a încurcat rău pe Vanghelie care a susţinut că s-a pierdut pur şi simplu. 

10 feb. 2015, 15:38
Vanghelie şi Geoană, întâlnire secretă în Parlament cu lideri ai PNL. Vanghelie: „M-am rătăcit”

După excluderea din PSD, Marian Vanghelie şi Mircea Geoană nu au făcut un secret din faptul că negociază cu conducerea PNL, dar şi cu alţi parlamentari, pentru a dărâma Cabinetul Ponta. Geoană susţine că, după ce guvernul Ponta va pica în Parlament, se poate construi o majoritate PNL – PSD pentru următorii zece ani.

Din biroul lui Ludovic Orban, a ieşit cu câteva minute înaintea lui Marian Vanghelie, co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu. La câteva secunde, la etajul al doilea din Parlament, a apărut şi Mircea Geoană, care, văzând reporterii, s-a întors şi l-a sunat pe Marian Vanghelie.

Primarul Sectorului 5 a ieşit din biroul lui Orban şi a plecat cu liftul împreună cu Geoană, fără a da detalii despre întâlnirea avută cu conducerea PNL. Întrebat ce face în Parlament, Vanghelie a spus că se gândeşte să candideze şi trebuie să vadă locul, după care a spus că ”s-a rătăcit”.

”Eu..eu nici nu mă pricep…eu m-am rătăcit pe aici”, a spus Vanghelie înainte de a pleca cu liftul împreună cu Mircea Geoană.