Vântul a făcut ravagii la Rânca. Mai multe tonete şi o rulotă au fost răsturnate FOTO

Vântul puternic a făcut ravagii în zona Rânca, marţi dimineaţă. Mai multe tonete au fost aruncate la câteva sute de metri, iar o rulotă a fost răsturnată. De asemenea, acoperişul unei pensiuni a fost luat de vântul puternic. 

06 oct. 2020, 14:12

Potrivit şefului Salvamont Gorj, mai multe căsuţe în care funcţionau magazine au fost luate de vânt, undeva în zona deschisă, înainte de staţiunea Rânca. Din fericire, nu au fost victime. 

„În cursul dimineţii a fost un vânt foarte puternic, care era aşteptat. La rafală, vântul a o viteză foarte mare şi, undeva în zona deschisă, înainte de staţiunea Rânca mai multe căsuţe în care funcţionau magazine au fost luate de vânt. Unele sunt distruse, iar altele sunt mutate de pe poziţii. Câteva dintre ele sunt mutate câteva sute de metri către Valea Galbenului. E bine că nu au fost oameni în ele. Din păcate, iarna se apropie, iar fenomenele extreme devin tot mai frecvente, iar oamenii trebuie să îşi o ia măsurile de siguranţă ca imobilele să reziste la astfel de situaţii. Un acoperiş din Rânca a fost smuls de vânt. Este vorba de acoperişul unei dependinţe sau al unei pensiuni, pentru că l-am văzut mutat câteva zeci de metri”, a spus Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj, potrivit igj.ro. 

Citeşte şi AVERTIZARE GENERALĂ. Cod Galben de ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii

(w500) Vântul a

(w500) Vântul a


loading...