Vântul a făcut ravagii: Mai multe şosele din ţară, blocate de copaci rupţi

Vântul puternic a făcut ravagii. La Praid, în judeţul Harghita, mai mulţi copaci au fost doborâţi pe şosea, iar circulaţia este îngreunată. Şi la Rânca este viscol puternic. Drumarii au intervenit cu mai multe utilaje de deszăpezire. Meteorologii au emis şi o atenţionare cod galben de vânt pentru mai multe judeţe.

01 dec. 2015, 13:12
Vântul a făcut ravagii: Mai multe şosele din ţară, blocate de copaci rupţi

În Harghita, drumul naţional care face legătura între Gheorgheni şi Praid este complet blocat după ce mai mulţi copaci au fost rupţi de vânt şi au căzut pe şosea.

De asemenea, în tot judeţul Harghita se circulă în condiţii de iarnă pentru că încă de sâmbătă ninge abundent. Vântul este cel însă care creează adevărate probleme şoferilor. Viscoleşte şi la Rânca, unde, drumarii au intervenit ca să deszăpezească.

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vânt pentru mai multe judeţe din Transilvania, printre care Braşov, Covasna, Mureş,  Alba, dar şi zonele de munte. Vântul suflă cu 65 de kilometri la oră, însă, în zonele de munte va putea atinge la rafală chiar şi 85 de kilometri la oră.

Citeşte şi ANM a emis un nou COD GALBEN: Vânt puternic şi ninsori viscolite la munte UPDATE