Vântul a smuls acoperişul spitalului din Haţeg

Vântul a făcut prăpăd duminică în judeţul Hunedoara. Rafalele extrem de puternice au reuşit să smulgă acoperişul spitalului din Haţeg, informează România TV. Alte 6 acoperişuri au fost luate ca nişte foi de hârtie iar mai multe maşini au fost avariate de bucăţile de tablă. Vântul a suflat cu până la 90 de kilometri pe oră.

02 feb. 2014, 21:28
Vântul a smuls acoperişul spitalului din Haţeg

Vântul a spulberat totul în cale. Cea mai mare pagubă a făcut-o la spitalul din Haţeg, unde a luat bună parte din acoperiş.

„Avem descoperite o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi la spitalul Haţeg, secţia pediatrie. Nu este necesară mutarea pacienţilor deoarece există planşeu de beton”, a declarat locotent-colonelul Viorel Demian, inspector-şef la ISU Haţeg

Vântul care a bătut cu aproape o sută de kilometri la oră a luat cu uşurinţă şi tabla de pe trei blocuri şi trei case. Acoperişul la casă este distrus şi partea electrică. Acoperişul a fost luat de vânt, a căzut undeva în curte şi peste o maşină.

Bucăţile de acoperiş au avariat trei maşini. Tot din cauza vântului, mai multe localităţi din ţară au rămas fără curent electric.