Vântul puternic a făcut prăpăd pe calea ferată, nouă trenuri au avut întârzieri

Nouă trenuri au avut întârzieri şi mai mari de trei ore după ce, duminică dimineaţă, din cauza vegetaţiei aduse de vântul puternic pe calea ferată, în firul de contact s-a întrerupt tensiunea, între localităţile Videle şi Ciolpani, judeţul Teleorman. CFR Călători anunţă că toţi pasaferii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate vor primi banii înapoi dacă vor să renunţe la călătorie.

03 sept. 2017, 07:04
Vântul puternic a făcut prăpăd pe calea ferată, nouă trenuri au avut întârzieri

CFR Călători a anunţat, duminică dimineaţă, că între Videle şi Ciolpani, judeţul Teleorman, din cauza vegetaţiei aduse de vântul puternic pe calea ferată, în firul 1 de contact s-a întrerupt tensiunea.

„Firul 2 era, de asemenea, închis pentru lucrările de la infrastructura feroviară. Până a fost remediată problema şi redeschisă circulaţia, şapte trenuri InterRegio şi două Regio au fost afectate”, anunţă CFR Călători.

Trenurile au circulat cu întârzieri între 40 şi aproximativ 190 de minute.

Potrivit companiei, în situaţia în care pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea acestora, conform Regulamentului de transport pe calea ferată.

Compania îşi cere scuze pasagerilor şi afirmă că „toate măsurile întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei în conditii de siguranţă”.