Vânzătoare înjunghiată în Arad. Agresorul, reţinut în apropierea Vămii Nădlac

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost prins de poliţiştii arădeni, duminică seara, în oraşul Nădlac, în apropierea graniţei cu Ungaria, după ce a înjunghiat o vânzătoare cu un cuţit şi a furat aproape 1.000 de lei din magazin

12 mart. 2018, 08:58
Vânzătoare înjunghiată în Arad. Agresorul, reţinut în apropierea Vămii Nădlac

Incidentul a avut loc, duminică, într-un magazin alimentar aflat în zona gării din oraşul Arad. Bărbatul a intrat cu un cuţit în magazin în momentul în care vânzătoarea era singură şi i-a cerut să-i dea toţi banii din casa de marcat. Femeia a încercat să-l împiedice pe bărbat să ia banii, iar acesta a tăiat-o cu cuţitul şi apoi a fugit cu 940 de lei, scrie Mediafax.

Vânzătoarea a fost transportată la spital, cu răni uşoare, care nu-i pun viaţa în pericol.

Între timp, poliţiştii arădeni l-au identificat pe atacator pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din magazin. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, bărbatul a fost prins, duminică seara, în oraşul Nădlac, aflat în apropiere de graniţa cu Ungaria, fiind reţinut.

Luni, bărbatul de 33 de ani, din judeţul Iaşi, urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie în formă calificată.