Vânzătoare înjunghiată pentru o pâine. Agresorul a fost prins de poliţişti

O vânzătoare a fost înjunghiată, luni dimineaţa, într-un magazin, pentru o pâine. Agresorul a fugit de la faţa locului, însă, a fost prins la scurt timp de poliţişti. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de tentativă de omor.

29 feb. 2016, 07:54
Vânzătoare înjunghiată pentru o pâine. Agresorul a fost prins de poliţişti

O vânzătoare de la un magazin din apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova a fost agresată luni dimineaţă de un bărbat care venise să-şi cumpere un pachet de ţigări. Femeia le-a spus oamenilor legii că cel care a înjunghiat-o este un bărbat în jur de 50 de ani, îmbrăcat bine. El i-a cerut un pachet de ţigări, iar în momentul în care s-a întors, omul a luat o pâine pe care a băgat-o în geantă. Când vânzătoarea i-a cerut să achite pâinea, omul a devenit agresiv.

 Agresorul a fugit de la locul faptei şi a fost căutat ore în şir de oamenii legii. În cele din urmă, acesta a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore. Marţi, bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Victima de doar 25 de ani, a fost operată imediat ce a ajuns la spital, iar acum este internată la secţia de terapie intensivă.

Citeşte şi Un tânăr a fost înjunghiat într-un club