Vârciu a sărit calul şi a HĂRŢUIT-O pe Adelina Pestriţu, la nunta Oanei Roman. Cum a reacţionat bruneta

Faptul că Adelina Pestriţu a venit neînsoţită la nunta Oanei Roman nu a rămas neobservat de Liviu Vârciu. Prezentatorul TV nu s-a lăsat până când fosta soţie nu a dansat cu el, apoi a "hărţuit-o" toată noaptea.

17 iun. 2014, 18:28
Vârciu a sărit calul şi a HĂRŢUIT-O pe Adelina Pestriţu, la nunta Oanei Roman. Cum a reacţionat bruneta

Liviu Varciu a profitat de faptul ca fosta lui sotie a venit neinsotita la eveniment, asa ca „a stat pe capul ei” toata seara. Prezentatorul TV nu s-a lasat batut pana cand Adelina Pestritu nu i-a acordat un dans, iar dupa ce bruneta i-a cedat a facut tot posibilul sa le arate tuturor cat de fericit este, scrie cancan.ro.

Enervata probabil de postura in care a fost pusa, ori pentru a evita o situatie si mai neplacuta, Adelina Pestritu a plecat spre casa destul de devreme.

Citeşte şi Adelina Pestriţu a luat prima DECIZIE legată de NUNTA cu Speak. Ce nu va avea voie cântăreţul să facă

Ramas singur, Liviu si-a continuat show-ul. El s-a descheiat la camasa si s-a infasurat in husele care imbracau scaunele din locatie. Spectacolul sau a fost criticat de cei mai multi, unii catalogandu-l drept o prestatie de prost gust.

Au existat si alte persoane care s-au simtit stanjenite la nunta Oanei Roman. Parintii miresei, Mioara si Petre Roman, s-au evitat toata seara.

Citeşte şi Rămâi uimit. Ce sumă COLOSALĂ a strâns Oana Roman la nuntă