Variantă surpriză pentru banca FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali

Gigi Becali caută în continuare antrenor, după ce Bogdan Andone și-a dat demisia. După ce variante precum Mangia, Conceicao sau Zenga au picat din diferite motive, finanțatorul FCSB nu exclude și varianta ca actualul antrenor, Vergil Andronache, să rămână pe banca tehnică a roș-albaștrilor.

08 aug. 2019, 08:03
Variantă surpriză pentru banca FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali

Întrebat despre posibilitatea ca Andronache să rămână pe banca tehnică, Becali a răspuns sceptic la început, dar după a lăsat de înțeles că acesta ar putea continua dacă va avea rezultate, scrie digisport.ro.

„Ehh.. nu știu acum. O să vedem, poate e posibil să rămână și el. Andronache e principal acum. Nu mă grăbesc. O să văd pe cine pun”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.

Vergil Andronache se simte principal la FCSB

Andronache a stat deja un meci pe banca celor de la FCSB, înfrângerea cu Astra, scor 1-2, și va bifa cea de-a doua partidă la timona roș-albaștrilor, în meciul cu Mlada, din prima manșă a turului trei preliminar din Europa League.

„Pot să spun și eu că avem nevoie de antrenor secund! Zi de zi discutăm. Acum am plecat din vestiar și le-am spus băieților că am acceptat lucrul ăsta pentru că simt respect din partea lor”, a spus Andronache la conferința de presă pe care a susținut-o înaintea meciului cu Mlada Boleslav.

Cine este noul antrenor al lui FCSB

Vergil Andronache a fost antrenor în centrul de tineret al Sportului Studențesc și, după desființarea clubului, a pastrat mai multi jucatori din grupa 1996, cu care a fost campion national. Este un antrenor care lucreaza foarte bine cu tinerii. Andronache este un adeptul unui fotbal spectaculos bazat pe posesie.

Andronache a antrenat și prima echipă a Sportului, cu care a terminat pe primul loc turul Ligii a doua, în sezonul 2013-2014, înainte ca Vasile Șiman să desființeze echipa, la care mai evoluau Dacian Varga, Valentin Lazar sau Ionuț Serban. De asemenea, Andronache este cel care l-a format pe Cătălin Cîrjan, fotbalist ce a fost transferat în această vară de Arsenal.

După Sportul, acesta a mai activat la Juniorul București, Viitorul Domnești și, pentru o scurtă perioadă, la CFR Cluj 2.