Vărul Mărioarei Zăvoranu, dezvăluiri despre cel mai mare regret al ei

Moartea Marioarei Zavoranu a declansat un intreg lant de intrebari. La unele intrebari se pot primi raspunsuri, insa la altele, nu. La Iasi, Marioara Zavoranu a avut "radacinile", fiind infiata de mica de catre familia Radu.

25 apr. 2015, 11:04
Vărul Mărioarei Zăvoranu, dezvăluiri despre cel mai mare regret al ei

Marioara Zavoranu isi gasea, de fiecare data, linistea sufleteasca in comuna Ciurea, in satul Curaturi, la rudele sale, singurele din judet. In zilele de vara, curtea casei verisorului Marioarei, Alexandru Grecu, se umplea de oaspeti, potrivit bzi.ro. Acolo, Marioara prefera sa vorbeasca deschis despre problemele sale cu Oana.

Marele regret al Marioarei se pare ca a fost relatia fiicei sale Oana Zavoranu cu Pepe. „Marele ei of a fost relatia Oanei cu Pepe, nu era de acord cu ea nici in ruptul capului. Ne spunea ca nu se lasa pana nu ii desparte„, a povestit varul Marioarei Zavoranu, Alexandru Grecu.

Cu toate ca pe parcursul anilor a fost un razboi intre Oana si Marioara, acum toata averea ii revine brunetei. Rudele Oanei par a fi destul de sceptice referitor la ce va face vedeta cu banii si cat timp ii va mai avea.