Vas de toaletă suflat cu AUR pentru femeia cu CEL MAI FAIMOS FUND din lume FOTO

Kim Kardashian este mămică de aproape şase săptămâni şi tot de atunci a intrat într-un con de umbră. Prezentă zilnic în tabloidele din întreaga lume, starleta trăieşte acum departe de bliţurile paparazzilor.

25 iul. 2013, 11:32
Vas de toaletă suflat cu AUR pentru femeia cu CEL MAI FAIMOS FUND din lume FOTO

Dispariţia lui Kim Kardashian din viaţa publică, de când a născut, are şi o explicaţie: starleta se ocupă de zor de decorarea vilei de 11 milioane de dolari în care se va muta cu iubitul ei Kanye West, potrivit dailymail.co.uk.

Se pare că lui Kim nu i-a scăpat niciun detaliu atunci când s-a apucat de mobilarea viitoarei sale locuinţe. Unul dintre obiectele cele mai preţioase din casa ei este vasul de toaletă, care a costat nici mai mai mult, nici mai puţin de 750.000 de dolari. Dacă vă întrebaţi de ce „tronul” se vinde la un preţ atât de mare, aflaţi că el este poleit cu aur.

Cu toate că a costat o avere, acesta nu este cel mai scump vas de toaletă. Cel mai scump „tron” s-a vândut cu cinci milioane de dolari.

Vasul de toaletă nu este singura extravaganţă din cuibuşorul de nebunii al lui Kim şi Kanye. Cei doi şi-au cumpărat un frigider încrustat cu cristale Swarovski, care costă un milion de dolari.