Vasile Blaga, după victoria lui Klaus Iohannis: ACL nu mai există VIDEO

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni dimineaţa, că Alianţa Creştin-Liberală şi-a încetat existenţa în cursul nopţii ce a urmat alegerilor de duminică.

17 nov. 2014, 09:00
Vasile Blaga, după victoria lui Klaus Iohannis: ACL nu mai există VIDEO

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  „Mulţumesc pentru rezultat ACL care nu mai există de azi noapte, de la ora 12”, a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Alianţa Creştin-Liberală a fost formată de către PNL şi PDL ca o alianţă cu scopuri strict electorale, anume de a susţine candidatura lui Klaus Johannis la preşedinţia României.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Din punct de vedere juridic, ACL îşi încetează existenţa imediat după alegeri, cele două formaţiuni urmând să finalizeze procesul de fuziune demarat deja.

Klaus Johannis este preşedintele României. Biroul Electoral Central a dat publicităţii date oficiale parţiale privind turul II al alegerilor prezidenţiale centralizate până la ora 7,00. Astfel, Klaus Iohannis a obţinut 54,66 % din voturi, în timp ce Victor Ponta are 45,33%.