Vasile Blaga are probleme în filialele PDL pe care se baza

În unele filialele unde președinții și-au anunțat suportul pentru Vasile Blaga, o parte semnificativă dintre delegați o vor susține pe Elena Udrea. Cel puțin zece dintre organizațiile PDL unde Blaga este susținut la nivel declarativ de liderii de filiale îi vor provoca surprize la Convenția de sâmbătă, arată un articol din Evenimentul Zilei.

21 mart. 2013, 15:24
Vasile Blaga are probleme în filialele PDL pe care se baza

Cu doar două zile înainte de alegeri, Vasile Blaga are probleme chiar în organizațiile PDL pe care se baza la Convenția partidului de sâmbătă, scrie EVZ.

Astfel, în filiala PDL Suceava, mai mulți primari de orașe și comune o vor susține pe Elena Udrea pe 23 martie. Și în Alba, unde Mircea Hava, președintele organizației a anunțat că merge pe mâna lui Blaga, delegații snt împărțiți. De pildă, deputatul Clement Negruț a anunțat că o susține pe Elena Udrea și a declarat, pentru EVZ că numeroși primari și consilieri județeni și locali merg pe mâna deputatului PDL.

Situația se repetă și la Iași, organizație ce îl susține pe actualul șef al PDL, dar potrivit surselor EVZ, cel puțin jumătate o vor vota pe Elena Udrea la șefia partidului. 

La Constanța, chiar dacă președintele organizației, Gigi Chiru și-a anunțat susținerea pentru Blaga, o serie de primari nu îl vor vota pe acesta la alegerile de sâmbătă. Primarii din Castelu și Poarta Albă au fost cei mai activi susținători ai Elenei Udrea, iar o serie de aleși locali își ascund intenția de îl vota pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului pentru a nu fi scoși de pe liste.

În Vâlcea, Argeș, Vrancea, Timiş sau Galaţi se regăseşte aceeaşi situaţie. 

Și în Mehedinți, organizația PDL care a fost condusă de Mihai Stănișoară, recent trecut la PNL, filiala îl susține pe Blaga, dar Elena Udrea se bucură de sprijinul primarului din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe. 

Monica Macovei: Eu şi Cristian Preda suntem ameninţaţi cu EXCLUDEREA dacă va câştiga Vasile Blaga