Vasile Blaga, către tinerii din PNL: „Nu fiţi ca Victor Ponta. Minte când respiră”

Co-președintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, că liberalii își doresc să ajungă la guvernare, adăugând că premierul Victor Ponta este ''eșecul tânărului politician''.

04 sept. 2015, 09:33
Vasile Blaga, către tinerii din PNL: „Nu fiţi ca Victor Ponta. Minte când respiră”

„Programul de guvernare al PNL trebuie promovat de oameni credibili. (…) Ne dorim să guvernăm, indiferent dacă se supără Ponta pe mine. (…) Vrem să guvernăm, dar să și organizăm alegeri cu noi la guvernare”, a spus Vasile Blaga, la Școala de vară a TNL, scrie Agerpres.

Blaga a criticat modul în care Guvernul a organizat alegerile prezidențiale, dar și faptul că nu au fost demarate alegeri parțiale pentru posturile vacante.

Blaga le-a transmis tinerilor liberali să fie uniți. „Aveți șansa să preluați din mers și să conduceți cel mai puternic partid din România, PNL. Mai este de lucru, mai sunt lucruri de armonizat, dar trebuie să privim în față, nu la ce ne-a despărțit (n.r. PNL de PDL). (…) Șansa noastră este să fim uniți și vă recomand să nu mai plecați urechea și să învățați numai lucruri bune de la cei de vârsta noastră, că unii au greșit. Fiți mai înțelepți decât noi!”, a afirmat liderul PNL.

El i-a sfătuit pe tinerii liberali să nu fie ca Victor Ponta, să se implice în politică și să se promoveze prin muncă.

Nu fiți ca Victor Ponta. El este eșecul clar al tânărului politician ajuns acolo unde nu merita. Este mai rău decât vechii pesediști care se mai țineau de cuvânt. Minte când respiră. De unde a votat Codul fiscal prima dată? Din Istanbul?„, a susținut Blaga.

Liderul PNL le-a solicitat tinerilor liberali sprijin în campania electorală de anul viitor și le-a atras atenția că „ce nu câștigă PNL câștigă PSD”.