Vasile Blaga: "În fiecare secundă dorim să-l schimbăm pe Tăriceanu de la şefia Senatului"

Publicat: Sâmbătă, 09 Aprilie 2016 13:45 // Actualizat: Sâmbătă, 09 Aprilie 2016 14:25 // Sursa: romaniatv.net

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că liberalii nu-şi doresc preşedinţia Senatului, făcând apel către social democraţi ”să vină cu un om la locul lui”, arătând că îl vor vota şi că Tăriceanu este de un ”populism deşănţat”.

Vasile Blaga a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nici el, niciTeodor Atanasiu nu-şi doresc preşedinţia Senatului, însă doresc să-l schimbe pe Călin Popescu Tăriceanu pentru că nu îşi face datoria.

"O vrea Atanasiu preşedinţia Senatului, o vrea Blaga preşedinţia Senatului? Şi am declarat foarte clar, nici eu, nici Atanasiu nu ne dorim preşedinţia Senatului. Şi nici nu vom candida pentru preşedinţia Senatului. Să vină PSD-ul cu un om la locul lui şi să preia că noi îl votăm atâta timp cât Tăriceanu nu îşi face datoria", a afirmat Blaga.

Copreşedintele PNL a mai adăugat că liberalii au strâns semnăturile pentru demiterea lui Tăriceanu şi doresc să-l schimbe " în fiecare secundă " pentru că este de un "populism deşănţat". 

"Noi dorim să-l schimbăm din fruntea Senatului pe domnul Tăriceanu şi vrem în fiecare secundă, din cu totul alte motive. Domnia sa este de un populism deşănţat. Acţiunile domniei sale faţă de justiţie le vedeţi în fiecare zi. Dacă le-ar face de la sediul ALDE, nicio problemă, este un preşedinte de partid, partidul are propria abordare faţă de stat, faţă de instituţiile statului", a mai precizat Blaga.

Blaga a mai spus că Tăriceanu se foloseşte de Senat pentru a-şi promova ideile şi partidul.

Copreşedinţii PNL, Vasile Blaga şi Alina Ghorgiu, se află, sâmbătă, la Alba Iulia, pentru a participa la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL din judeţ.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Călin Popescu Tăriceanu presedinte Senat Senat Vasile Blaga
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 apr 15:40
Răspunde | Votează email 0 email
Dan
In fiecare secunda va faceti de kakao!
09 apr 14:48
... Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că liberalii nu-şi...
09 apr 14:08
... Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că liberalii nu-şi...
09 apr 13:57
...făcând apel către social democraţi ”să vină cu un om la locul lui”, arătând că Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7787
RON
28 Jan
noapte 2 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H