Vasile Blaga nu mai este şef de campanie la PNL. Pe cine a propus Ludovic Orban

În PNL se fac jocurile pentru alegerile europarlamentare, iar Ludovic Orban își pune apropiații în poziții cheie. Biroul Executiv al PNL l-a numit luni pe Robert Sighiartău în poziția de șef de campanie pentru europarlamentare, la propunerea lui Ludovic Orban.

18 feb. 2019, 09:29
Vasile Blaga nu mai este şef de campanie la PNL. Pe cine a propus Ludovic Orban

Inițial, Vasile Blaga sau Gheorghe Flutur erau vizați pentru această poziție, dar cei doi au fost scoși din joc la solicitarea lui Ludovic Orban.

Membrii Biroului Executiv al PNL l-au ales, luni, cu unanimitate de voturi, pe Robert Sighiartău pentru a ocupa funcția de șef de campanie în alegerile europarlamentare.

Vasile Blaga a ales să nu participe la această ședință a PNL. El a notificat încă de săptămâna trecută conducerea partidului, însă în spatele acestei decizii se ascund nemulțumiri. Blaga se vede scos din joc de Ludovic Orban, asta deși cei doi stabiliseră o înțelegere în vară, atunci când Blaga a stopat puciul din PNL împotriva lui Orban.

De asemenea, liberalii au amânat validarea în Biroul Executiv și ședința Biroului Politic Națională, validarea listei pentru alegerile europarlamentare, pentru că actualii eurodeputați, înscriși în competiție pentru un nou mandat, nu vor putea participa la reunini, deoarece vor fi la Bruxelles.